skip to Main Content

over Vincent van Reusel

Ik begeleid managementteams en teams van professionals bij leren, ontwikkelen en veranderen.

Mijn werkwijze wordt vaak benoemd als prikkelend, met humor, enthousiasmerend en inzicht gevend. Bij analyse leg ik gemakkelijk verbindingen en ik doorzie snel patronen. Ik werk met opdrachtgevers in de voorbereiding graag in co-makership.

Ik begon mijn loopbaan met het begeleiden van outdoor courses in de Franse Ardèche. Gedurende tien jaar werkte ik vanaf 1997 bij Schouten & Nelissen met veel plezier in vaste dienst, als trainer/projectleider voor beursgenoteerde klanten en klanten uit onderwijs, zorg en overheid.

Trainingswerk en docentschappen

Sinds 2007 ben ik verbonden aan de bedrijfs- en verzekeringsartsenopleiding bij Radboudumc, vervolgopleidingen Eerstelijnsgeneeskunde. Ik verzorg hier onderwijs aan artsen in opleiding (AIOS) en praktijkopleiders. Daarnaast ben ik, voor een aantal trainingen op het gebied van projectmanagement en veranderkunde, verbonden aan Schouten & Nelissen te Zaltbommel.

Vanuit de beroepsvereniging (Orde van Organisatiekundigen en – adviseurs) ben ik gecertificeerd Management Consultant (CMC). Het predikaat CMC is internationaal erkend en maakt deel uit van afspraken over kwaliteitswaarborging gemaakt in internationaal verband. CMC-lid zijn impliceert onder andere een permanente educatie middels  professionalisering, intervisie en uitwisseling met vakgenoten.

Back To Top