skip to Main Content

Samenwerking met Vincent om ons doel te bereiken is zeer effectief gebleken. Vincent weet met zijn manier van optreden een team snel in beweging te krijgen, Hij anticipeert goed op proces en stuurt adequaat bij als dat nodig is

Vincent heeft intensief geinvesteerd in de voorbereiding van onze teamdag. Door gesprekken met iedereen was hij goed op de hoogte van wat er leefde onder alle teamleden. Zijn open en onderzoekende houding in combinatie met passende opdrachten & oefeningen op de dag zelf, heeft ertoe geleid dat we als team de verbinding hebben gemaakt naar een gedeelde ambitie voor onze afdeling. Ook de persoonlijke verhoudingen en verwachtingen tussen teamleden onderling, zijn die dag open en constructief besproken en hebben ons een stevige basis gegeven om dit in teamverband verder zelfstandig op te pakken en te verdiepen.

Binnen Amarant heeft Vincent voor locatie de Cirkel een teamdag ingevuld. Hij heeft hier in de voorbereiding veel tijd besteed aan het achterhalen van de vraag en het afspreken van de te behalen doelstellingen. Hij heeft daar vervolgens een prettig afwisselende dag van gemaakt waarbij actieve spelelementen werden afgewisseld door serieuzere werkvormen. De teamleden hebben deze dag als prettig en leerzaam ervaren, en daarbij heeft het gehele programma een goede aanzet gegeven voor het teamontwikkelplan zoals dat nu verder vormgegeven kan worden.Vincent bedankt voor je snelle en doeltreffende insteek van deze dag!

Het vakmanschap van Vincent gecombineerd met zijn prettige persoonlijkheid staan garant voor resultaten waar het team zich na twee dagen werken eigenaar van voelt!

Voor de teamsessie met het MT van de Vliegdienst was de voorbereiding: gedegen, betrokken. De aanpak was speels, gedurfd en to the point. Het resultaat vraagt om vervolg. Bedankt Vincent.

We vroegen Vincent om een teambuildingsessie. Wat we kregen was veel meer! Inzicht in onze onderlinge verhoudingen als team en meer duidelijkheid over onze missie! Goed geleid, ondermeer ook met actieve teambuildingsoefeningen in de buitenlucht!

Vincent heeft onze groep docenten laten zien dat een gedeelde visie de teamgeest versterkt. Hij heeft een goed gevoel voor timing, maatwerk en betrokkenheid bij in-company projecten.

Back To Top