skip to Main Content

Coach de teamcoach

Als gecertificeerd Management Consultant (CMC) ben ik beschikbaar als coach.

Onze gesprekken zijn erop gericht jou door effectiever te maken in je rol. Uitgangspunt is jouw vraag waarbij ik geïnteresseerd ben naar je persoonlijke verhaal. Ik heb van nature een onderzoekende stijl maar ik geef je ook suggesties, feedback en advies.

Ik ben opgeleid in verschillende erkende coachings-methoden zoals NLP, RET, en Organization and Relationship Systems Coaching. Ik heb jarenlange ervaring met project- en programmamanagement, team-coaching en trainingswerk in het bedrijfsleven.

Consult-formule 

 De korte consult-formule bestaat uit 3 gesprekken van 2 uur.

In het eerste gesprek onderzoeken we jouw manier van denken en handelen met ondersteuning van de Myers Briggs Type Indicator.
In het tweede gesprek krijg je meer inzicht in het effect van je profiel op leiderschap, communicatie, conflict en samenwerking;  Je ontvangt feedback en persoonlijk advies. In het derde gesprek onderzoeken we meerdere oplossingen en werk je samen met mij als Management Consultant een stappenplan uit.

Coach-formule 

Een uitgebreider coachingstraject bestaat doorgaans uit 6-8 gesprekken van 1,5 uur. Als de (betalende) opdrachtgever iemand anders is dan de coachee, dan wordt bij aanvang -en ter afsluiting- een driegesprek gehouden tussen opdrachtgever, coach en coachee.
Een eerste oriënterende gesprek is kosteloos.

Back To Top