Skip to content

Management coaching

In de gesprekken met leidinggevenden (teamleiders, coördinatoren) hoor ik vaak de volgende vragen:

  • Hoe verkrijg ik ‘gezag’ onder mijn collega’s zonder dat ik op mijn strepen moet gaan staan?
  • Soms worden afspraken niet nagekomen in het team, hoe kan ik mijn collega’s aanspreken op hun gedrag?
  • Ik wil graag meer delegeren, maar ik wil niet in een laissez- faire stijl vervallen, hoe pak ik dit aan?
  • Hoe zorg ik voor efficiënte besluitvorming bij het werkoverleg?
  • Hoe kan ik het leerklimaat in het team te bevorderen?

Ik heb van nature een onderzoekende stijl maar als je wilt krijg je van mij ook suggesties, feedback en advies. Ik ben opgeleid in meerdere erkende coachingsmethoden en heb zelf jarenlange ervaring met project- en programmamanagement, advies- en trainingswerk in het bedrijfsleven. Zie voor mijn ervaring en opleiding mijn profiel op LinkedIn.

 

 

 

Coach-formule Een coachingstraject bestaat uit ongeveer 6-8 gesprekken van 2 uur. Als de (betalende) opdrachtgever iemand anders is dan de coachee, dan kan -indien gewenst- bij aanvang -en ter afsluiting- een driegesprek worden gehouden tussen opdrachtgever, coach en coachee.

Consult-formule Een compacte consult-formule bestaat uit 3 gesprekken van 2 uur. In het eerste gesprek onderzoeken we jouw denken en handelen met de Myers Briggs Type Indicator. In het tweede gesprek krijg je meer inzicht in het effect van je profiel op leiderschap, communicatie, conflict en samenwerking;  Je ontvangt feedback en persoonlijk advies. In het derde gesprek onderzoeken we alternatieven en werken we samen een stappenplan uit.

De coaching helpt je effectiever te maken in je rol. Uitgangspunt is jouw vraag waarbij ik geïnteresseerd ben naar je persoonlijke verhaal. De gesprekken houden we in Breda. Ik maak graag een afspraak om je daar te ontvangen. Bel me voor een vrijblijvend kennismakend gesprek!

Back To Top