Skip to content

Vincent van Reusel

De wisselwerking tussen een groep en het individu fascineert mij. Ik ben geïnteresseerd in hoe het individu een bijdrage levert aan het teamwork én hoe het team bijdraagt aan de persoonlijke en professionele ontwikkeling van het individu.

Ik begeleid teams in organisaties bij leren, ontwikkelen en veranderen: executive team coaching, coaching van (zelfsturende) teams van professionals, management-training en intervisie-begeleiding.

Mijn werkwijze wordt vaak benoemd als prikkelend, met humor, enthousiasmerend en inzicht gevend. Bij analyse leg ik gemakkelijk verbindingen en ik doorzie snel patronen. Ik werk met opdrachtgevers graag in co-makership.

In mijn eerste baan begeleidde ik groepen als outdoor-trainer in de Belgische Ardennen en de Franse Ardèche. Later was ik meer dan 20 jaar werkzaam bij Schouten & Nelissen te Zaltbommel als trainer/projectleider voor beursgenoteerde klanten en klanten uit onderwijs, zorg en overheid.

Bij Radboudumc ben ik verbonden aan de unit vervolgopleidingen Eerstelijnsgeneeskunde. Voor bedrijfs- en verzekeringsartsen, werkzaam in de context van mens, arbeid en organisatie, verzorg ik onderwijs over o.m. adviseren, organisatiecultuur, leiderschap en veranderen.

Vanuit de beroepsvereniging (Orde van Organisatiekundigen en – adviseurs) ben ik gecertificeerd Management Consultant (CMC). Het predikaat CMC is internationaal erkend en maakt deel uit van afspraken over kwaliteitswaarborging gemaakt in internationaal verband. CMC-lid zijn impliceert onder andere een permanente educatie middels  professionalisering, intervisie en uitwisseling met vakgenoten.

Back To Top