skip to Main Content

Klanten uitgesproken

Patronen doorbroken

Vincent sluit goed aan bij de belevingswereld van de teamleden. Mede daardoor hebben we mooie stappen kunnen maken met het team. Er zijn écht een aantal patronen doorbroken en zaken bespreekbaar gemaakt. Daar kunnen we als team verder mee!

Veranderingen gerealiseerd

Inmiddels ken ik Vincent al een aantal jaar als coach en trainer van ons management team. Vincent weet ons keer op keer mee te nemen in zijn enthousiaste wijze van vertellen en zijn praktische aanpak.  Voor mij altijd inspirerend. Mede door Vincent zijn er in ons team én in de teams die wij coachen veranderingen gerealiseerd waarmee we verder willen en kunnen.

 

Stappen verder in teamontwikkeling

Naar aanleiding van heel goede ervaringen met het managementteam over MBTI, samenwerken, besluiten nemen en collegiale consultatie hebben wij Vincent ook gevraagd om verschillende teams medewerkers kennis te laten maken met zijn benadering van vraagstukken in samenwerking binnen teams. Ik vind het knap hoe snel en makkelijk Vincent inspeelt op de deelnemers en kan schakelen op de dilemma’s die er in de verschillende groepen spelen. Met behulp van bruikbare methodiek heeft hij ons stappen verder geholpen in onze teamontwikkeling op verschillende niveaus.

Management open voor verandering

Met Vincent hebben we als team een op maat gemaakt programma doorlopen. Kenmerkend zijn z’n open houding en de hoeveelheid kennis die hij op het goede moment weet te gebruiken. Vincent weet je te prikkelen en tot nadenken aan te zetten. Dit maakt dat het hele managementteam enthousiast is, wil leren en open staat voor verandering. Een zeer waardevolle bijdrage voor ons team dus!

Team snel in beweging

Samenwerking met Vincent om ons doel te bereiken is zeer effectief gebleken. Vincent weet met zijn manier van optreden een team snel in beweging te krijgen, Hij anticipeert goed op proces en stuurt adequaat bij als dat nodig is

Inzicht gevend

In 2013 besloten we als bedrijfsartsen van Medicum Consult onze geaccrediteerde nascholing zelf te organiseren. Het onderwerp was ‘Duurzame inzetbaarheid’ en de locatie was Marbella. We hadden Vincent gevraagd om onze advieskracht naar onze klanten te vergroten. Deze taak heeft hij met veel enthousiasme op zich genomen. De afwisseling tussen theorie en praktijk was zeer inzichtgevend. Vincent, dank je, en tot een volgende keer.

Bruggenbouwer en juiste timing

Wij hebben Vincent leren kennen als een adviseur die maatwerk aflevert voor het Salesteam met een juiste timing. Hij was de juiste bruggenbouwer die wij op dat moment nodig hadden.

Inspirerend en vernieuwend

Vincent van Reusel is een van de beste trainers die ik ken. Ik waardeer hem ook vanwege onze inspirerende gesprekken. Zijn advies heeft geweldig bijgedragen om onze bedrijfsartsenopleiding en ons nascholingsprogramma grondig te vernieuwen.

Gedeelde ambitie voor de afdeling

Vincent heeft intensief geinvesteerd in de voorbereiding van onze teamdag. Door gesprekken met iedereen was hij goed op de hoogte van wat er leefde onder alle teamleden. Zijn open en onderzoekende houding in combinatie met passende opdrachten & oefeningen op de dag zelf, heeft ertoe geleid dat we als team de verbinding hebben gemaakt naar een gedeelde ambitie voor onze afdeling. Ook de persoonlijke verhoudingen en verwachtingen tussen teamleden onderling, zijn die dag open en constructief besproken en hebben ons een stevige basis gegeven om dit in teamverband verder zelfstandig op te pakken en te verdiepen.

Back To Top