Skip to content

Managementcoaching

Als gecertificeerd Management Consultant (CMC) ben ik beschikbaar als coach.

Onze gesprekken zijn erop gericht jou door effectiever te maken in je rol. Uitgangspunt is jouw vraag waarbij ik geïnteresseerd ben naar je persoonlijke verhaal. Ik heb van nature een onderzoekende stijl maar ik geef je ook suggesties, feedback en advies.

Ik ben opgeleid in verschillende erkende coachings-methoden zoals NLP, RET, en Organization and Relationship Systems Coaching. Ik heb jarenlange ervaring met project- en programmamanagement, team-coaching en trainingswerk in het bedrijfsleven.

Consult-formule 

 De korte consult-formule bestaat uit 3 gesprekken van 2 uur.

In het eerste gesprek onderzoeken we jouw manier van denken en handelen met de Myers Briggs Type Indicator. In het tweede gesprek krijg je meer inzicht in het effect van je profiel op leiderschap, communicatie, conflict en samenwerking;  Je ontvangt feedback en persoonlijk advies. In het derde gesprek onderzoeken we verschillende alternatieven en werken we samen een stappenplan uit.

Coach-formule 

Een coachingstraject bestaat doorgaans uit 6-8 gesprekken van 1,5 of 2 uur. Als de (betalende) opdrachtgever iemand anders is dan de coachee, dan kan bij aanvang -en ter afsluiting- een driegesprek worden gehouden tussen opdrachtgever, coach en coachee. De gesprekken worden gehouden in het Coach-huis aan de Oranjesingel in Breda, maar in overleg kan ook ruimte elders worden gekozen. Ik maak graag een afspraak voor een vrijblijvend kennismakend gesprek.

Back To Top