skip to Main Content

Outdoor teamprogramma

Outdoor activiteiten doen een appèl op teamwork en maken probleemoplossing, leiderschap en besluitvorming snel zichtbaar.

Outdoor oefeningen stimuleert het leren cognitief, affectief en conatief (Rosenberg & Hovland). Door outdoor oefeningen te combineren met reflectie en een koppeling naar de praktijk kan een krachtige bijdrage worden geleverd aan de verbetering van teamwork in de organisatie.

In de Outward Bound methode – gebaseerd op de leertheorie van Kurt Hahn– ontdekt een team op een veilige maar uitdagende wijze zijn grenzen. Zo ervaart het team niet slechts “hoe het is en wat het eigenlijk al weet” maar ervaart het ook “hoe groots het kan zijn”. Op deze wijze ontstaat een duurzame leerervaring en stimulans naar de toekomst.

“A mind stretched by a new experience will never go back to its old dimensions”
(O.W. Holmes jr.)

Outdoor teamprogramma

Het ééndaagse outdoor-programma is uitvoerbaar op bijna iedere conferentie- of trainingslocatie waar groene buitenruimte beschikbaar is. Voor een meerdaags programma wordt samengewerkt met Outward Bound Nederland, onderdeel van een wereldwijd netwerk van meer dan 40 instituten gespecialiseerd in ervaringsleren.

Neem contact op voor de mogelijkheden met jouw team.

Back To Top